VII Jornades. La Industrialització a Santa Perpètua de Mogoda

Díptic de les VII JORNADES del CREM
Díptic de les VII JORNADES del CREM

18 i 19 de novembre de 2011

Conferència inaugural:
El procés d’industrialització de Catalunya al s. XX i el ‘desarrollismo’ dels anys 60, a càrrec de Muriel Casals i Couturier, economista i presidenta d’Òmnium Cultural.

Conferències:
La indústria a Santa Perpètua de Mogoda des dels seus inicis fins al boom del ‘desarrollismo’, a càrrec de Josep Ventura, vicepresident del CREM.

L’evolució de la indústria a Santa Perpètua de Mogoda durant l’últim quart de Segle, a càrrec de Carles Feiner, tècnic de Promoció Econòmica i Indústria de l’ajuntament de Santa Perpètua.

Procés d’internacionalització de la indústria catalana en els darrers 10 anys, a càrrec de Jordi Cuixart, membre del FemCAT (Fundació Privada d’Empresaris).

Dalt d’esquerra a dreta: Muriel Casals, economista i presidenta d'Òmnium Cultural, entre el president del CREM, a l’esquerra, i Joan Mestres, regidor, a la dreta. A la dreta: Josep Ventura, vicepredient del CREM. Baix d’esquerra a dreta: Carles Feiner, tècnic de Promoció Econòmica i Indústria de l’Ajuntament de Santa Perpètua i Jordi Cuixart, membre del FemCAT (Fundació Privada d'Empresaris).
Dalt d’esquerra a dreta: Muriel Casals, economista i presidenta d’Òmnium Cultural,
entre el president del CREM, a l’esquerra, i Joan Mestres, regidor, a la dreta. A la dreta: Josep Ventura, vicepredient del CREM
Baix d’esquerra a dreta: Carles Feiner, tècnic de Promoció Econòmica i Indústria de l’Ajuntament de Santa Perpètua i Jordi Cuixart, membre del FemCAT (Fundació Privada d’Empresaris)