Institut Ramon Muntaner (IRMU)

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) és una fundació, amb seu a Móra la Nova, creada el 2003, per la Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC). El seu Patronat consta de catorze membres repartits a parts iguals entre la Generalitat de Catalunya i la CCEPC.

L’IRMU té com a objectius principals el suport a la recerca i la difusió de l’activitat generada des dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal. Per a assolir aquests objectius obre un ampli ventall de projectes i algunes línies d’ajuts per tal que cada entitat participi en aquells que responguin millor a les seves necessitats. Cal destacar que la missió principal de l’IRMU és ser una eina al servei de les necessitats i objectius dels centres d’estudis.

El fons de publicacions que presenta l’Institut està format per llibres de recerca i divulgació cultural produïts majoritàriament per centres i instituts de recerca local i comarcal. També inclou les publicacions pròpies de l’Institut i les de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) està adherit a la Coordinadora Catalana de Fundacions i les institucions que li donen suport són:La Fundació Josep Irla, La Fundació Nous Horitzons, La Fundació Privada Mútua Catalana i la Universitat Rovira i Virgili.

Més informació www.irmu.org

Institucions que donen suport a l’IRMU: