VI Jornades. Aproximació a la Baronia de Mogoda

Díptic de les VI JORNADES del CREM
Díptic de les VI JORNADES del CREM

Conferència inaugural:
L’ordre feudal a la rodalia de Mogoda, abans de ser baronia (segles IX-XIV) a càrrec de Jaume Oliver, historiador i guanyador de la I Beca de recerca Santa Perpètua.

Conferència:
La cartoixa de Montalegre i els pobles de la baronia de Mogoda: quatre-cents anys de relació (1434-1835), a càrrec de Xavier Pérez, director de l’Arxiu Comarcal del Vallès Oriental i membre del Centre d’Estudis Santfostencs.

Sala noble del castell de Mogoda. A la taula, d’esquerra a dreta, Pere Garcia, president del CREM; Jaume Oliver, historiador i primer ponent de les jornades i Xavier Pérez Gómez, historiador i director de l’Arxiu Comarcal del Vallès Oriental, segon ponent
Sala noble del castell de Mogoda. A la taula, d’esquerra a dreta, Pere Garcia, president del CREM; Jaume Oliver, historiador i primer ponent de les jornades i Xavier Pérez Gómez, historiador i director de l’Arxiu Comarcal del Vallès Oriental, segon ponent
Moment de la conferència de Xavier Pérez Gómez, historiador i director de l’Arxiu Comarcal del Vallès Oriental
Moment de la conferència de Xavier Pérez Gómez, historiador i director de l’Arxiu Comarcal del Vallès Oriental