III Jornades. El Patrimoni Arqueològic de Santa Perpètua de Mogoda

Díptic de les III JORNADES del CREM
Díptic de les III JORNADES del CREM

23 i 30 de novembre i 14 de desembre de 2007

Conferència inaugural:
Encara no som humans, a càrrec d’Eudald Carbonell i Roura, arqueòleg i professor de la Universitat Rovira i Virgili.

Conferència:
Resultats preliminars de l’excavació arqueològica realitzada a l’interior de l’església de Santiga, a càrrec de Maria Bruna Àlvarez Mora, de l’empresa Arqueociència Serveis Culturals S.L.

El jaciment del carrer Santa Maria en el marc de la vil.la medieval del nucli antic entre els segles XII-XV, a càrrec de Jordi Roig Buxó, arqueòleg coordinador de l’empresa Arrago S.L.

La prehistòria a Santa Perpètua de Mogoda i el seu entorn, el Vallès, a càrrec
d’Araceli Martín i Cólliga, cap de la Secció d’Actuacions del Patrimoni Cultural Immoble de l’Àrea de Coneixement i Recerca de la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Presentació del primer número de L’ Ordit, l’anuari del CREM, que recull els articles de les dues jornades organitzades per l’entitat.

III Jornades. El Patrimoni Arqueològic de Santa Perpètua de Mogoda. Eudald Carbonell, arqueòleg (en primer pla), Pere Garcia, president del CREM (al fons).
III Jornades. El Patrimoni Arqueològic de Santa Perpètua de Mogoda. Eudald Carbonell, arqueòleg (en primer pla), Pere Garcia, president del CREM (al fons)
Maria Bruna Àlvarez Mora durant la conferència. A la seva esquerra Jordi Roig Buxó
Maria Bruna Àlvarez Mora durant la conferència. A la seva esquerra Jordi Roig Buxó